只要你相信我 , 我不会让你一个人

Tuesday, 21 February 2012

my special day!

Surprise!!!! Luky btul2 happy sangat 4x hari ni. Tak sangka lepas 9bulan tunggu akhirnya.! Datang juga hari yg sangat special ni.

Mohd Syai’ful Khairi Rizz a.k.a Ejoy…… Bangun juga akhirnya. Alhamdulillah……

Luky bersyukur sangat kepadaNYa sebab dah celikkan dia dari tidur panjangnya tu. Bestnye 2x ! Dia dah sembuh. Bestnye 2x dia kan balik malaysia hujung bulan ni. Best nye 4x !!!!

Lama giler tak borak dgn dia. Lama giler tak huhaa dengan dia. Lama giler 2x tak tengok dia. Lama giler 4x !!

Hurmm……Lega rasanya bila dapat berita ni. Tak sangka dia sembuh juga akhirnya. Luky bersyukur sangat 4x. Dan Luky harap dia kan sentiasa sihat walafiat and happy2 lepas ni. Amiin………

pokok citer hari ni merupakan hari yang paling happy buat Luky