只要你相信我 , 我不会让你一个人

Saturday, 21 January 2012

About My friends

  Masa hari jumaat hari tu, Luky jumpa dengan parents Daniel Mohd Idrus . Tak sangka parents dia ingat lagi dengan luky. Hehee…… sebenarnya Daniel ni schoolmate Luky masa kat SJK (C) Onn Pong dan dia pun partner dance luky. Tak sangka pulak dapat jumpa dia lagi semester ni. Heeheee. Comel je dia! Dengan speaky nye. Dengan lemah lembutnye. Adoyai! Bila lhaa dia nak berubah? Kecuali 1 perkara yang buatkan luky tabik kat dia. Walaupun dia sakit tapi dia selalu cergas depan semua orang.
  Masa jumpa parents daniel tu, teringat lak luky dengan member luky yang sorang ni,. Yang ni pun pernah kenalkan Luky dengan parents dia. Kalau diorang jumpa mesti boleh jadi best friend. Masing2 lemah lembut, banyak bunyi, comel2 je perangai dan yang paling2 penting diorang kelakar. Suka berborak dengan diorang. Tapi kalau dengan Mohd Syai’ful Khairi Rizz a.k.a ejoy …… mungkin lagi meriah kot. Apa lhaa Luky ni! Macam mana lhaa keadaan ejoy sekarang? Memang lhaa boleh je Luky huhaa dengan orang lain tapi rasanya beza sangat. Mungkin sebab luky dah terbiasa dengan dia kot. Almaklum lhaa dulu, kalau boleh 24/7 nak chit chat dengan dia baik dia kat overseas maupun kat malaysia. Sibuk macam mana pun kitorang dulu mesti ada je masa tok berborak, kongsi cerita……hobi……
  Dah lhaa! Melalut lak! Ermm……Hope diorang dua baik2 je. Dan Luky happy dapat kawan macam diorang. Selain dari Cik Lyna dengan Siti Fairuz, Farhana dengan Izzaty khaizatul., diorang pun kawan yang paling best yang pernah luky jumpa. Semoga persahabatan ini berkekalanAmiin…………
 

No comments:

Post a Comment